terwijl wij alle problemen en klachten van u tanden oplossen en behandelen, kunt u lekker van de heerlijke stranden van Kuşadası genieten. Wij welkommen u bij ons “My Nova Mond en Tandheelkunde Kliniek” voor vakantie en voor de behandeling van u tanden. My Nova Izmir/Kuşadası implantaat, is een polikliniek waar implantaat, zirkonium tanden, esthetische tandheelkunde/glimlach design, Hollywood smile word behandelt. Bij My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir werken daarom ook diverse specialisten die samen een complete mondzorg kunnen bieden.

İmbatlı Mah. 6076 Sokak No:12/F
Yeni Girne Karşıyaka / İZMİR.

IMPLANTAAT BEHANDELING IZMIR

Wat is een implantaat behandeling? Hoe werkt een implantaat behandeling? alle behandelingen met details kunt u bekijken op onze pagina.

ESTHETİSCHE TANDHEELKUNDE

Wat zijn de specialisaties in esthetische tandheelkunde? Hoe wordt een glimlach design ontwerpt?

KINDERTANDARTS

Wat is het verschil tussen een kindertandarts en een gewone tandarts voor volwassene? Hoe moeten we met ze omgaan?

PORSELEINEN TANDEN IZMIR

Details over een van de belangerijke vorm van behandeling over Izmir porselijnen Laminate Veeners.

My NOVA TEAM

Mynova Ekip
Afbeeldingen van de Kliniek

STERILIZATIE
De mogelijkheid van micro-organismen die afkomstig zijn van bloed en speeksel en kruisbesmetting op de tandheelkundige werkplek is altijd een situatie waarmee rekening moet worden gehouden. Het belangrijkste doel is om het transmissiepad van de ziekte te voorkomen die door kruisinfectie veroorzaakt zijn. Om deze reden wordt aangenomen dat vloeistoffen zoals menselijk bloed en speeksel besmet zijn met potogenen waarvan bekend is dat ze besmettelijk zijn, en er wordt aandacht besteed aan citeren.Door barrières zoals handschoenen en maskers in het werkgebied te gebruiken, wordt infectiecontrole bereikt door de meest effectieve autoclaaf sterilisatiemethode te gebruiken.


STERILIZATIE
img

Publieke Relaties
Voordat u uw arts ontmoet, een stem die u nog nooit hebt gehoord; "met Hatice, van My NOVA tandheelkundige polikliniek, ik luister naar je ..." Problemen en klachten worden lange tijd gedeeld.

*ik heb geen tanden meer in mijn mond
*mijn tanden wiebelen/zitten los
*hoe word een glimlach design en laminaat behandelt
*ik heb scheve tanden
*Hoeveel dagen moet ik daar blijven
*ik ben erg bang van de tandarts

Gedeelde foto's, röntgenfoto's. We vertellen al onze patiënten (nationaal en internationaal) die ons bereiken via sociaal netwerk, internet of advies, en leggen in begrijpelijke taal, de behandelplannen die nodig zijn, behandeltrajecten en fasen stap voor stap uit. Onze patiënten uit het buitenland mogen niet nadenken! We behandelen ze met dezelfde zorg en beantwoorden hun vragen.

het is mijn taak om voor u het accomodatie en het vervoer naar My Nova te verzorgen .Ik hou erg van mijn werk.Ook al is uw behandeling voorbij, we wachten op uw routinecontroles elke 6 maanden en natuurlijk ook voor een lekkere kopje koffie.

Hatice Önem
img
img
FOTO IN ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE
in de hedendaagse tandheelkunde,Tandheelkundige fotografie wordt door tandartsen gebruikt in toepassingen zoals het publiceren en archiveren van cases, kleurselectie, het overbrengen van informatie en afbeeldingen naar de laboratoriumomgeving. Het standaardiseren van tandheelkundige foto's helpt tandartsen hun procedures te versnellen en tegelijkertijd efficiëntie en snelheid te bieden in gevallen.


FOTO IN ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE
img

ESTHETİSCHE TANDHEELKUNDE

1

GLIMLACH DESIGN

TAND-LIP HARMONIE

Bij het maken van een glimlachontwerp wordt rekening gehouden met factoren zoals de lipstructuur van de patiënt, de tandkleur en de tandlengte.
2

SCHILDJE VAN PORSELEIN

PORSELEIN LAMINAAT

Het is een van de voorkeursbehandelingen van esthetische tandheelkunde. Het wordt aangebracht op de voortanden.
3

ZIRKONIUM KRONEN

ZONDER METALEN STEUN

Zirkonium kronen die in zonder metalen steun groep behoren, zorgen voor een natuurlijke uitstraling
4

TANDEN BLEKEN

BLEKEN

dit is een proces dat is verwart met tandsteen verwijdering.In feite is het een volledige bleekproces op tanden
5

BEUGELS

ORTHODONTISCHE BEHANDELING

Het is een behandeling om problemen zoals tand scheefheid, kaakafwijking in de toekomst te voorkomen.


IZMIR IMPLANTAAT BEHANDELING
Izmir Implantaat behandeling is het proces als gevolg van een tandverlies waarbij een titanium tandwortel wordt toegevoegd aan de holte die compatibel is met het menselijk lichaam. Het implantaat, dat is gemaakt om tandverlies te voltooien, wordt gemaakt op het bovenste of binnenste deel van het kaakbot.
img

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE
Esthetische tandheelkunde behandeling is de transformatie van slecht uitziende voortanden in een esthetisch uiterlijk met porseleinen Veneers Laminaat. Met deze behandelmethode kunnen vlekken, scheve tanden, gebroken of beschadigde tanden worden gecorrigeerd.
img


Canlı Destek
1
Hasta Danışmanınız Online!
Merhaba;
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?