HEKİMLERİMİZ

ONZE TANDARTSEN

omer-sarac

Dt. Ömer SARAÇ | My Nova Tandheelkunde

İk ben in 1969 in Iskenderun geboren. Ik heb mijn basisschool ,middelbareschool en gymnasium in Iskenderun afgestudeert en ben dan in 1997 afgestudeerd als tandarts aan het Atatürk Universiteit tandeelkunde .Hetzelfde jaar heb ik 3 jaar gewerkt bij Yaşam Sağlık polikliniek in Aliağa,daarna ben ik verdergegaan met mijn onderwijs in Avustralie aan het Universiteit RMIT. Toen ik weer terug kwam heb ik mijn eigen mond en tandheelkunde praktijk geopend in aliağa en heb daar tot 2015 gewerkt. In 2015 heb ik in Bostanlı Karşıyaka Izmir het “Nova mond en tandheelkunde” praktijk gestart en begon in Izmir te werken. Als laats ben ik nou de medeoprichter van “My NOVA Mond en Tandheelkunde Izmir” en werk bij dit internationale praktijk als Tandarts. Ik kan vloeiend engels praten en ben een vader van één kind.Sinds 2006 ben ik lid van het esthetisch tandheelkunde academie en Globaal tandheelkunde academie.

eda-cesit

Dt. Eda ÇEŞİT |My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir

İk ben in 1982 in Albanie Fier geboren. Ik heb mijn basisschool,middedlbareschool en gymnasium in Albanie opgevolgt en ben aan de opleiding als tandarts aan het Universiteit Haccetepe Tandheelkunde Ankara in 2006 afgestudeerd. Ik kan Albanees,engels en italiaans praten.Tussen 2008-2016 heb ik in Istanbul Alpi mond en Tandheelkunde gewerkt als oprichtende arts. Vanaf 2016 februarie ben ik begonnen bij My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir te werken als Oprichtende arts.Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

melis-daraoglu-gurel

Dr. Dt. Melis Daraoğlu GÜREL | My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir

İk ben geboren in Antakya-Hatay.Na mijn opleiding als tandarts aan het Ankara Universiteit ben ik begonnen voor mijn doctoraat opleiding aan het Çukurova Universiteit als tandarts. Tussen 2016-2019 heb ik gewerkt bij een prive kliniek in Antakya. Sinds oktober 2019 werk ik bij My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir.

tugba-kayasu-avsar

Dr. Dt. Tuğba Kayasu AVŞAR | My Nova Mond en Tandheelkunde Izmir

İk ben in 1984 in Denizli geboren.Na mijn opleiding aan het Türk Eğitim Vakfı Anatolie Gymnasium Denizli, heb ik mijn opleiding als Tandarts aan het Ankara Universiteit gefolgt in 2002, en ben daar afgestudeerd als winnaar stageperiode 2007.Hetzelfde jaar ben ik begonnen met mijn doctoraat opleiding als ortodontist aan het Ankara Universiteit en ben afgestudeerd als een Ortodontist Specialist.

deniz-ocal-cengelli

Dt. Erisa Olkun

Zij is in 1983 in Albanië geboren. Na het afronden van zijn lagere, middelbare en middelbare school in Albanië, studeerde zij af in 2002-2007 aan de Universiteit van Istanbul, Çapa Faculteit Tandheelkunde. Zij voltooide zijn afstudeerscriptie over "het gebruik van een Drill met Inlay and Onlay Esthetische Restoraties". Zij heeft deelgenomen aan vele congressen en trainingen. Deze congressen en trainingen omvatten implantaattoepassing en prothetische training van verschillende implantaatbedrijven, het gebruik van transparante apparaten voor orthodontie, esthetiek in de tandheelkunde, de gezondheid van parodontale weefsels na implantaten en verschillende endodontische seminars.

deniz-ocal-cengelli

Dr. Dt. Nuri Ünal

Dr. Dt. Nuri Ünal Na het voltooien van mijn universitaire opleiding in 2014, werd ik accepteerd aan het Universiteit Izmir Katip Çelebi Oral and Maxillofacial chirgurie Doctorate Programa en voltooide met succes het 5 jaar onderwijs. In 2019 kreeg ik de titel van arts voor kaak- en kaakchirurgie. Ik dien sinds december 2020 in My Nova Mond en Tandheelkunde Polikliniek. Vooral bij ernstig botverlies werkt ik op het gebied van tandheelkundige implantaatchirurgie, "All On 4" behandelingsprocedure, immediate laden, implantaatchirurgie op esthetisch gebied en smile design.


Canlı Destek
1
Hasta Danışmanınız Online!
Merhaba;
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?